Hovedsiden / Vilkår for bruk

Comeon
Få en 100% bonus opp til 25 €

Verajohn
Prøv lykken med 100% Velkomstbonus

Virkår for bruk av video slots på nettet
De nettstedets interaktive ressursers bruken

spilleautomaterpenger.com - nettsted opprettet med det formål å kjent med spilleautomater online. Det er kun tilgjengelig gratis spill, og det har ingenting å gjøre med kommersielle prosjekter. Derfor er bruk av ressursene helt frivillig og gir ikke for betaling, og skaperne av prosjektet skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader som kan være forårsaket til sine besøkende eller brukere.

Informasjon lagt ut på spilleautomaterpenger.com nettsiden er utelukkende beskrivende, betyr det ikke ringe for dette spillet. Alle informasjonsmateriell laget for voksne borgere av land som ikke er gitt for et forbud mot gambling eller lignende informasjonsvirksomhet . Derfor bruker vår ressurs bør observere landets lover og ikke krenke dens bestemmelser. I nærvær av slike forbud - vi anbefaler å la vår ressurs.

Som tilgang til nettstedet vårt er åpent, og administrasjonen har ingen kontroll over prosessen med å bruke den frie spill, faller hele ansvaret på den besøkende selv.

Hovedformålet med vår - å sette brukere med gratis tilbud produsenter gambling programvare og gjør dem i stand til å teste, fordi vi bare informere og bekjente. Alt dette betyr ikke noe opprykk spille for ekte penger, og alle spilldemoer er kun ment som referanse.

Formålet med prosjektteamet - for å vise at hasardspel - det er bare et annet alternativ for fritid og ikke en måte å tjene til livets opphold. Brukere kan bestemme hvordan du vil kvitte deg med den informasjonen som mottas. Derfor vil administrasjonen ikke holdes ansvarlig for alle de tapte muligheter eller andre problemer i tilfelle av uautorisert bruk av våre tekster eller eventuelle misforståelser.

Uvitenhet om reglene for bruk av nettstedet er ikke en unnskyldning, og bruke dem aksepterer reglene. Hvis en besøkende ikke enig med reglene, eller er det noen andre filosofisk overbevisning, så er det bedre å la nettstedet vårt.

Hver voksen kan bruke dette nettstedet hvis den ikke motsier lovgivningen i det land hvor han bor. Programvare ressurs ment kun for informasjon.

Allt informationsmaterial av spilleautomaterpenger.com nettsidan är endast avsedd för informationsanvändare med mjukvaruutvecklare slots och nyheter sfär. Allt material är upphovsrättsskyddade och får inte kopieras och distribueras i någon form.

Administrationen har full rätt att ändra dessa regler när som helst och dessa ändringar bli berättigade från och med dagen för offentliggörandet av den nya utgåvan.